|   |
 |  جمعه 31 شهريور 1396  |  1:12

آشنایی دانشجویان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی بروجن با آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن، نشست دانشجویی دختران آفتاب با موضوع پیامدهای شبکه های اجتماعی صبح روز گذشته در محل سالن اجتماعات واحد برگزار شد.
دوشنبه 25 اسفند 1393  14:23
 16 آذر
16 آذر روز دانشجو بر تمامی دانشجویان فرهیخته مبارک باد
يکشنبه 16 آذر 1393  9:20
 طی مراسمی از فرزندان ممتاز کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن تقدیر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن طی مراسمی از فرزندان ممتاز کارکنان و اعضای هیات علمی این واحد تقدیر شد.
يکشنبه 16 آذر 1393  9:17
 برگزاری بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش کتبی ویژه دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن
در روز سه شنبه مورخ 11/9/93 بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دربخش کتبی با حضور جمعی از مسئولین شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن برگزار گردید.
يکشنبه 16 آذر 1393  9:16
يکشنبه 16 آذر 1393  9:15
 نتایج 1 - 5 از تعداد 15  خبر

امام حسین علیه السلام :
إنَّ النّاسَ عَبیدُ الدُّنیا، وَ الدّینُ لَعقٌ عَلی ألسِنَتِهِم یَحوطونَهُ ما دَرَّت مَعایِشُهُم، فَإِذا مُحِّصوا بِالبَلاءِ قَلَّ الدَّیّانونَ؛
مردم، بنده دنیایند و به ظاهر، دم از دین می‏ زنند و تا زمانی که زندگی‏شان تأمین شود، از آن دفاع می‌کنند؛ امّا چون در بوته آزمایش قرار گیرند، دیندارانْ اندک‏ اند.